VIDEO: Bony debütált? Manchester City várja Newcastle-t

Az előbbi Spartan megszerezte uralkodó több mint egy hónappal ezelőtt, a debütáló, de a csatár az elefántcsontparti mindig vár. És azt hiszem, nem sokat szem előtt: hogy képviselje, mert az Afrikai Nemzetek Kupája, és végül is amellett két gólt ünnepelni is a bajnok, a kontinens a legreprezentatívabb sikeréhez.

Most azonban huszonhat shooter vissza, és ez várhatóan hogy Manchester City mögött lőni fog.Ha már a Newcastle ellen fut az első perctől kezdve, hogy az a kérdés: Angliába érkezett meg a hét elején, így egy új csapattársai még megszokni.

„Nem könnyű, de nem volt sok ideje játéknapon,” ismerte egyedül a klub honlapján készített interjúban. “Lépésről lépésre meg kell mennem, ne siessetek, és várjam a megfelelő pillanatot, amikor készen állok. Eddig ez nem üzembiztos. „

Azonban lehetséges, hogy szombaton egy új támogatási mellette álljon Sergia Agüera, hagyományos támadó vezető a csapat City.Szintén ez lenne Bonyho újdonság Swansea jórészt felszállt a csúcs is.

Lehet létrehozni az argentin veszélyes duo, de kihívás a pályán valószínűleg hasonló most – legalábbis ha ő fogja meghatározni csapattársak. “Samir Nasri azt mondta nekem, hogy nem akar jobb vagy bal oldalon látni: csak álljon mézben, és várjon egy passzt” – viccelődött Bony. “Biztosított nekem, hogy a labda megszerzi. Hadd ne aggódj, és várj, amíg meg nem talál. “Az interplay szombaton működhet.Bony bevonása a jelentésben azt állítja, hogy jó egyensúlyt mutat Newcastle ellen: két mérkőzésen három gólt ért el.

„Van egy jó csapat, és erősek a hátán, de jönnek a mi stadion, és meg kell nyerni,” mondta Csontos, az áramkimaradások már Város nem engedheti meg magának. A Premier League utolsó négy fordulójában soha nem nyertek, és a Chelsea hét pontot veszít. Ezenkívül a csapatnak bátorságra van szüksége a Bajnokok Ligája Barcelonával szembeni küzdelmétől.

Newcastle a táblázatban, a tizenegyedik és a az év elején nyerte csak egyszer a pályán tizenhatodik Hull. A meccs azonban a meccs előtt a mérkőzésen hisz.

“Nincs öntudat hiánya.Van tervünk Manchesterben játszani, és határozottan nem csak a buszon akarunk parkolni lime-ben “- nyilatkozta John Carver. „Ezen túlmenően, azok előtt a keddi Bajnokok Ligája Barcelona, ​​így a kérdés az, hogy milyen összeállítás board”.

Mivel az alap tizenegy hajtva, és ha úgy tűnik is, Bony Wilfried, azt mutatja fel szombat este .