Vincent Kompany ismét kizárta magát, amikor a Manchester City célpontja 16

Vincent Kompany karrierje a Manchester City-nél komoly kétségbe ütközik, miután a térdszalag kárt szenvedett, a klubban nyolc évig terjedő sérüléseit, és azt, aki a karácsony után is ki kell zárnia.

A kapitány Claude Bravo-val való ütközés során a Crystal Palace-nál győzött meg a jobb térdét, és szerdán Barcelonába repül, hogy Ramon Cugat doktor, a Pep Guardiola által kedvelt szakemberrel foglalkozzon. A Kompanynak legalább négy hetet kell hagynia, és bár a játékos és a Guardiola továbbra is határozott vágyat kelt, hogy megpróbálja állandó helyreállítani őt, minden új ütésnél a távlat távoli lesz.

A központi védő Betclic internetes sportfogadás elmulasztotta a 2016. évi 35 hetet, így ha egy másik négyet nem tesz ki, akkor 13 hétre lesz alkalmas.A Guardiola nyáron úgy döntött, hogy a kapitánynak még egy szezonja van, hogy bizonyítsa, hogy rendszeresen elérhető. A legutóbbi visszafogás azonban azt jelenti, hogy a Kompany mindössze öt fellépést fog elérni a félév elteltével, és mivel a belga sorozati sérülések a harcban maradnak, hogy a második félévben maradjanak. Bővebben

A Guardiola-nak el kell döntenie, hogy eldobja-e őt a Bajnokok Ligája csapatából a kiütéses szakaszra, ha a város minősülne, és hogy új középre kell-e toborozni a téli ablakban.John Stones mellett a város vezetője bizonytalan a Nicolás Otamendi-nél, míg az egyetlen másik magas rangú visszavonulása Aleksandar Kolarov, aki karrierje balra van egy helyzete.

Guardiola, akinek oldala haladjon a kiütési szakaszban, ha Borussia Mönchenglandbachot szerdán este megverték, azt mondta: „A következő hetekben megsebesült, igen. Kicsit problémája volt – szerencsére nem túl rossz a fejben [kezdetben agyrázkódás után], mert ez a legnehezebb dolog. De ebben az Betclic online sportfogadás akcióban egy kis problémája volt a térdével, és a következő hetekben kiesni fog. ”

A kötszer károsodását a Kompany panaszkodása után fedezték fel a fájdalom miatt a térdben. – Szomorú és ideges.De régóta sokáig nem játszik, mondta Guardiola. „A legjobb kezekben van, így oda utazik – Cugat része csapatunknak, munkatársainknak, és ott lesznek irányítva, és a lehető legjobb kezelést teszik lehetővé, hogy a lehető leghamarabb helyreálljon. Ez egy szalag, ez nem több. Az orvos elmondta, hetek, de nem magyarázta meg pontosan, hogy hány. Egy komoly kötés hat hónap lesz, de rövidebb lesz. Hetek, nem tudom, három-négy. ”

Kérdezték, hogy elhagyhatja-e a Kompany-t a Bajnokok Ligája csapatából, Guardiola azt mondta:„ Szerintem most nem az a pillanat, mert először be kell jelentkeznünk a következő fordulóra, majd ezt követően a megfelelő pillanatban döntünk.Amikor júliusban és augusztusban úgy döntöttem, hogy az adott időszakra vonatkozó csoportot novemberig, decemberig fogom dönteni, úgy döntöttem, és abban a pillanatban döntenünk, hogy mi a helyzet. Amit keresünk, azt várjuk, hogy Vincent végül rendszeresen tartózkodhat a csapatban, mert egy nap izom problémája, az utolsó játék, amit tudtál – ez a helyzet. Segítenünk kell neki, hogy ezt a szabályosságot hétköznapra képezze, és gyakrabban játsszon.És ezután, végül most, ez nem a legfontosabb dolog [eldobni].

A város 3-1-es győzelme ellenére az előző C-csoportban a Guardiola még mindig hisz időbe telik, hogy létrehozza a klubot a kontinentális elitben, talán addig, amíg egy évtizede.Pep Guardiola mindig nyer, de a Yaya Touré nem vesztette el többet.

„10 évvel mondom, de remélhetőleg rövidebb lesz ”- mondta Guardiola. „Az a véleményem, hogy egy olyan csapat, mint a Manchester City, 35 éves volt, 40 évig nem játszott Európában, időre van szüksége ahhoz, hogy részt vegyen ebben a szinten. Ez egyszerű. Hosszú ideig nem voltak ott.Amikor Barcelonáról, Madridról, Juventusról, Milánóról, München-öbölről, Borussia Dortmundról vagy Porto-ról, Benficáról, Inter Milanról beszél, szinte Betclic fogadások az interneten minden klub 50 éve tartózkodik, és ez a különbség egy klub között és egy másik.

„Harcolunk, mivel az Abu Dhabi elnöke megvásárolta a klubot, hogy megpróbálja ezt a lépést előrelépni, és megpróbálta megérkezni. Befektetünk pénzt, mint a világ minden más nagy klubja. Nemcsak a Manchester City költeni a pénzt, hanem a világ többi nagy klubja is ezt teszi, hogy a lehető leghamarabb megpróbálja a lehető leghamarabb csökkenteni ezt a távolságot a többi felé, de a történelem a történelem és a történelem önmagáért beszél .

„Nem sokáig tartottak Európában, ami sokat számít az ellenfél tiszteletére.Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban, a következő 10 évben, vagy három, négy, hat, hét év alatt tegyük. Aztán az emberek úgy vélik: “Wow, az utóbbi 10 évben ez a klub mindig ott van.”

„A tavalyi szezonban ez volt az elődöntő, ebben az évben megpróbáljuk eljutni az utolsó 16-ra , megérkezünk az elmúlt 16 évben, és megpróbáljuk megérkezni a negyeddöntőben, és ott leszünk az elitben. ”