Vitkovice a sörrel. De Pardubice hiányozni fog a Skylights

Jelentős veszteség az egyik oldalon, a másik nagy megtérülés. Míg gólszerző Petra Sýkora elárulta az egészségügyi és ellen Vitkovice nenazuje korcsolyát és felszerelések előre Libor pivko kellett CEZ Arena Ostrava megy. “Libornak be kell mennie a játékba” – mondta Miloš Říha vezető, aki csütörtöki edzést mondott. “Jól olvassa, és nem fáj. Úgy vélem, hogy a béke és a mondanivalója az utastérben, „mondta edzője Pardubice.

éves támadó lovagolt az utolsó verseny párbaj a piros és fehér trikó 2010-ben Mac volt Vitkovice a tornadressz akik a harmadik öt játékosok számára öltözködnek. Ez is jelzi, hogy ő legyen fitt és készen áll.

„Nagyon örülök, hogy ő játszik a Pardubice, én ebben az irányban tele várakozásokat.Ugyanakkor azonban rájönnek, hogy egy ilyen hosszú szünet után semmi sem vár rám. Mindent megteszek, hogy segítsen a csapatnak. De nem számítok semmiféle csodát – mondta Pivko, aki a szezon kezdete óta nem volt elérhető.

“Semmi sem történt. Rettenetes tehetetlenség volt. Nem tudod, mi lesz holnap. Megpróbálok nem gondolni rá, hogy a fiúk a kabinban legyenek, hogy edzhetnek. Számomra szörnyen segít „mondta Beer után történő újbóli beilleszkedését a képzési folyamat.

Belőle ellenkezőleg csökkent mesterlövész Sykora, aki a gyomrában az arénában költözött tegnap csak civilben.

” Egy kicsit a háta laza, és nem érzi magát felkelni. Nem tudjuk, mikor térjen vissza.Az érzéseitől és az egészségi állapotától függ, “mondta, a hiányzó legjobb Rhea vének legjobb lövőjének hiányában. A Vítkovice-i kádrák egy másik játék kombinációt nyújtottak, ami segített neki abban, hogy győzelem nélkül győzze meg a háromszoros sorozat után. De a képzett elemeknek át kell adniuk a játékosokat egy éles összecsapásokra.

“Mindig jól néz ki a képzésben. Nincs mit veszítenünk, harcolnunk kell, fegyelmezetten és fegyelmezetten kell lennünk. Meg fogjuk küzdeni a játékkal, hogy bejussunk a játékba. Mindenki felismerni tudja, hogy minden pontot játszanak, és ez egy előkészület a play-off-ra “- mondta az edző, amelyből a játékosok egymást követő utasításokat kaptak. A pardubicai manchafta előző pocsék vonalának pszichikai takarója biztosan nem volt.Segített, hogy nullszaldós birkózás, ami nem volt napirenden a keddi forduló.

„A fiúk esett, és látható, hogy ezen a héten segített egy kicsit. Remélem, megmutatjuk a játékban. Mindannyian a szabadtéri játék őszintén elő, mi hónolás, mi volt, “mondta a fejét Pardubice padon.

bemelegítés, a csapat hiányzó

energiával játékos előtt egy fontos időszak, amely alapvetően dönt a további ambíciói ebben a szezonban. Ez most az elsődleges feladata a család duo Říhů.

„Megpróbáljuk provokálni a fiúk és a dallam nem járni a fejüket, és úgy véljük, hogy az önbecsülés, mint például a jégen. Ezenkívül képzésre is szükség van.Látom, hogy van egy bemelegítés, „jegyezte meg Riha idősebb.

Annak is tudatában van, hogy minden kialakulását kell alkalmazni korlátok között Vítkovice hangsúlyt, hogy ennek ellenére továbbra is a határokon belül égjenek. A felesleges gyengeségek gátolják a csapatot. Túlzott korlátozás harcban, de nem is jó.

„Azt kívánom, hogy a fiúk voltak a gonosztól, hanem a vágy és a valóság egy másik dolog,” ismerte az edző.Most lesz túl Sykora is hiányoznak „Bór” Cetkovského, aki az ő fúj a hetes párbaj Brno Kometa kiadott dvouzápasový távolságot.

„esett nekünk a jelentés néhány játékos, így a készítmény a keverékhez, ami nem jó , “Az edző rájött, aki nem akarja, hogy javítsa a játékot, most a tapasztaltabb rándulásokon fekszik. “Nem osztunk játékosokat fiatalok és idősek között. De igaz, hogy ahogy játszanak a régi, akkor is fiatal lesz. Megnézik őket. Ha tapasztalt játékosok követik az utasításokat, akkor mások is hozzá fognak férni. Mindenki a csapathoz tartozik, és meg kell tennie a legnagyobbat neki “- tette hozzá Říh