Vrba a védekezésben dolgozni kíván a koncentrációban az ME előtt

Az edző Pavel Vrba lenne tekinthető óriási siker, ha a válogatott jutott be az Európa-bajnokság franciaországi a negyeddöntőben. A nemzeti összes szerdától ő vár edzőtábor Ausztriában, ahol akart vádjait dolgozni javítására a védelem.

képviselete tizenkilenc mérkőzést az ő vezetése alatt nem gól. „Sajnáljuk, hogy megkapjuk folyamatosan minden mérkőzés gól, amit szeretne változtatni én, tehát ezúttal lesz egy kicsit több fizetett védekező. Ha van egy találkozó csak három vagy négy nap, az idő nem sok, és én inkább szánni leginkább sértő dolog . most, hogy már több hely, mi is összpontosít néhány taktikai dolgokat tekintve védekező, „ Vrba mondta újságíróknak.

” mi ragaszkodnak még a védelmi szabályokat.Az utolsó mérkőzésen Svédországban sok taktikai hiba történt. Amikor hat hónaponként találkozunk, nagyon bonyolult. Most, hogy több időnk van, még több dolgot tudunk bemutatni “- tette hozzá Vrba, akinek csapata az eurót várja a legnehezebb alapcsoportok közül Spanyolország, Horvátország és Törökország címvédőjével.

Ha kilépett a csoportból, akkor sikeresnek tartom. Ha az elmúlt nyolc évben lennénk, hatalmas siker lenne “- mondta Vrba. A bemutató szerdán kezdődött, ahol Tomas Rosicky kapitány nagyon jó volt.A szezontól mindössze 19 perccel az Arsenal első csapatának mögött volt, és tavasszal fiatalon játszott. “Néhányan meglepődhetnek a jelölései, de ha látták őt a képzésben, akkor nem remélik, hogy eladja mérkőzéseken” – mondta Vrba.

Hogy elszalasztotta a ballont, ezért adtunk neki egy szobát, hogy rendbe jussunk “- viccelődött Vrba. “Azt hiszem, az ötnapos edző velünk tartotta a ballont elég sokáig, hogy élvezze.” Rosicky két előkészítő mérkőzést fog Máltán És Oroszország, amelyet a csapat Ausztriában vár. “Tomas részt vesz ezen mérkőzésekben, talán a Máltai játékban, a csapat kicsit változatosabb lesz, így a hely rövidebb lehet.De aztán azt akartam, hogy azok a szakaszok voltak a leghosszabb. Ha úgy dönt, hogy játszani a bázis „ mondta Vrba.

Az ábrázolás nem megy Ausztria befejeződése miatt klub vámok még mindig hiányzik négy játékos. ” Természetesen néhány probléma, hogy azért, mert elkezdjük gyakorolni bizonyos dolgokat akarunk játszani az Európa-bajnokságon. De tudjuk, hogy a játékosok is fel kell szabadítani május 30-ig, így nem tehetünk semmit, csak várni, amíg el nem éri a játékosok klub kötelezettségek „ Vrba mondta.

A tábor szorosan nyomon fogja követni a szombati döntőben Bajnokok Ligája a Real és az Atletico Madrid, amelyben az igazgatóság több spanyol képviselőivel. „azt hiszem, hogy lesz néhány játékos Horvátországból.Mindenképpen megnézzük, tudni fogjuk, mely játékosok fognak felvenni velünk 14 napon belül. Biztosan nagyon érdekes meccs, még akkor is, ha elegendő más anyag van “- tette hozzá Vrba