Wales csapata sajnálja Oroszországot, hogy tegye fel a csoportot az Euro 2016-ban

“Ne vigye haza, kérlek, ne vigyen haza”, énekelt a walesi szurkolók egy este, amikor soha nem volt olyan veszélye, hogy Chris Coleman játékosai mindent megtennének, csak hosszabbíthatják meg tartózkodásukat Franciaországban. Gareth Bale inspirálta Waleset, akik visszavethetetlenné tették magukat, mivel Oroszországot megalázó vereségnek vetették alá, és 2016-os győzelmeiként az Euro 2016 kiütötte szakaszában biztosították helyüket. 58 éves bajnokságon. Az este végére Coleman válaszolt a walesi rajongóknak egy hullámra vonatkozó kérésére, mivel minden egyes passzát élvezték, ami egy kiállítási meccsnek érezte magát.Wales volt álomvilágban, és szombaton Párizsban lesz a Parc des Princes-ban.

Ez Wales uralkodásának dominanciája, hogy a csúcs lágyítja az oroszokat Toulouse-ban. Bale a labdát egy álló ovációig hagyta, miután a harmadik meccsen a harmadik mérkőzésen regisztrálta a versenyt, és mégis olyan sok más walesi hős volt. Aaron Ramsey, aki megnyerte a nyitó gólt és Bale-t állította a harmadik helyre, Joe Allen újabb remek teljesítményt mutatott a középpályán, majd ott volt a csodálatos pillanat, amikor Neil Taylor minden emberből felbukkant a második góljával.

Taylor soha nem szerzett gólt az országában, és az utolsó gólja bármely szinten Wrexham ellen volt a Grays ellen a Kék Négyzet Bet Premier-nél 298 ember előtt 2010 áprilisában.Kevesebb, mint 20 perc volt az órában, amikor Taylor véget vetett az aszálynak, és Oroszország nézete szerint az esti torzító élményt és károkozási korlátot váltott ki.

mert Igor Akinfeev, a túlmunkált orosz kapus, a győzelem gyengülése sokkal nagyobb lett volna. Bale időről-időre torzította Oroszországot, arra a pontra, hogy kérdésesnek tűnt, hogy mikor, ha a világ legdrágább labdarúgója nem kapja meg a lapot. A második félidő közepén végül megérkezett a pillanat egy folyó lépés, amelybe Joe Ledley, Chris Gunter és Ramsey szerepelt.Bale, megmutatta a bátorságot és az osztályt, megölte Ramsey halálát, és Akinfeev köré irányította a labdát a cipőjének külső részével, hogy alkalmazza a kegyelemdöföt.

A szurkolóikkal teljes körű dalok repertoárján haladnak, az ország történelmének leghíresebb eredményeit illetően, az éjszaka még jobb lett Walesben, amikor bejelentették, hogy Anglia a Saint Etienne-ban egy gól nélküli húzásra került. Mindegyik utca most a francia fővárosra mutat rá egy olyan csapatra, amely csak négy nappal a bátorság, a meggyőződés és a meggyőződés után játszott, miután az angliai Anglia elleni vereséget szenvedett.

azt kell mondani, hogy Oroszország rosszindulatú volt, és nem meglepő, hogy hallani Leonid Slutsky azt mondja utána, hogy itt az ideje, hogy valaki átvegye az edzőt.Oroszországnak a bajnoksághoz való hozzájárulása minden rossz okból megmarad, és rendkívüli volt látni, hogy Wales ilyen könnyedséggel nyitotta meg őket az első perctől a végéig. Ramsey nyitó célpontja szépség volt, csodálatosan vett és kiváló amit Allen készít, aki ezt a walesi csapatot az intelligens passzolásával teszik. James Chester megérdemli a lehallgatást, amellyel Allen, a győzelem közepén néhány ügyes lábmunkával a legtöbben elindult, mielőtt egy méltóságteljes labdát adott volna.Wales volt bámulatos és a párt jó volt és valóban folyamatban van.Gareth Bale órák, és kattintások sebességváltó vezetni Wales felszámolása Oroszország ellen További információkElgland letelepedni a második, mint Hodgson a szerencsejáték visszautasítja Szlovákia patthelyzet Tovább