Warren Gatland’s Wales a Skóciával szembeni „fesztiválrögbi” hangulatát nem érzi

Wales és Skócia Cardiffban szombaton kívül állnak a hat nemzeteken kívül, de nem lesz barátságos, ha Warren Gatland szavai a csapata bejelentésében valóra válnak.

Erős oldala egy csapatnak, aki 2002 óta nem nyerte meg a walesi tőkét. Az Ospreys szárny, Luke Morgan megnyeri az első sapkáját, miután csak öt alkalommal kezdte meg a régióját, mivel a nyáron a hetedik körről váltott. Anglia bólint a dél-afrikai showdown-ba. Tovább

„Megfelelő teszt lesz, meg tudom mondani,” mondta Gatland, amikor megkérdezte, hogy a tömeg valószínűleg egy kiállításnak fog-e kezelni . „Nem megyünk oda, hogy fesztivál rögbi játsszon.Vonzó rögbi-t akarunk játszani, de okos, győztes módon.

„Skócia arról beszél, hogy a tavaly Bet365 online fogadóirodák februárban tévedtek a felkészülés [amikor Wales 34-7-et nyert a hat nemzet kezdetén]. Nem egy jó Walesi teljesítményről volt szó, hanem arról, hogy milyen rosszul készítették. Ez azt szemlélteti nekünk. Szellemileg a játékunkban kell lennünk, és a megfelelő szintű fizikát kell hoznunk egy teszt-mérkőzésre egy első szintű nemzet ellen. ”

Gatland, aki belépett a Wales stint utolsó évébe, ami elkezdődött 11 évekkel ezelőtt, nagyszerű hangulatban volt.Dániel Wilson, a Skócia előremutató edzője, aki a nyár folyamán északra mozdult, a Cardiff Blues főedzője volt, amikor Dillon Lewis-t kérdezte a választásról.

“Samson Lee – gondolta Gatland. „Nagyon örültünk Dillonnak a nyáron [Dél-Afrika és Argentína ellen]. Van egy pontja, hogy bizonyítsa valakinek, mint Danny Wilson, aki sajnos nem értékelte őt nagyon. ”

Wales kezdő sorozata hét teszt lionot tartalmaz, amelyeket Alun Wyn Jones vezette, de a padjuk nagyrészt kevésbé tapasztalt játékosokból állt, akik a nyár folyamán lenyűgöztek, amikor Gatland számos vezető előadóján nyugszik.Morgan az egyetlen meglepetés, kevesebb, mint két hónappal azután, hogy 26 éves korában elindította az első Pro14 megjelenését. . – Úgy nézek ki, hogy a Bet365 sportfogadás online támadást rágalmazza, és szeretem a labdát a kezemben. A világbajnokság hosszú távú cél, de csak arra a pillanatra összpontosítok, amit nem gondoltam, hogy hamarosan eljönne. ”Wales csapata Skóciát játszik.

G North, J Davies, H Parkes, L Morgan; G Anscombe, G Davies; N Smith, K Owens, D Lewis, C Hill, AW Jones (capt), D Lydiate, J Tipuric, R Moriarty. E Dee, R Evans, L Brown, szakáll, Wainwright, T Williams, J Evans, S Evans cseréje. A bontás: regisztráljon és kapjon heti rögbi uniónkat.