West Brom elutasítja a Tottenham £ 22m-es ajánlatát Saido Berahino számára

A Tottenham Hotspurnak volt egy második ajánlata, amelyet a West Bromwich Albion 22 millió fontért érdemelt Saido Berahino ellen, mivel a csatár helyzetét körülvevő feszültség felgyorsult.

Harmadszor, A West Bromwich hivatalos honlapján tett nyilatkozatot, és az előző kettővel – a Berahino-t – tartják fenn, nem adható el.

A klub első nyilatkozata követte a Tottenham sikertelen 18 millió fontos nyitási ajánlatot, a második azt követően jött, hogy hétfőn elutasították Berahino írásos átutalási kérelmét. “Állásunk változatlan marad” – mondta kedden délután a Jeremy Peace, a West Bromwich elnöke, mivel klubja legutóbbi nyilatkozata megerősítette a Tottenham második ajánlat. “A játékos eladása nem szerepel a napirenden.”

Érdekesség volt, hogy West Bromwich úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza a közelmúltbeli fejleményeket, de a érzés az ügyben.

Berahino rövid lejáratú árat fizetett.A West Bromwich menedzsere, Tony Pulis levetette őt a Chelsea-ből a vasárnapi Premier-bajnokságon, és ismét kihagyta őt a kedden tartott Capital One Cup elleni küzdelemben a Port Vale ellen, amelyet West Brom nyert a büntetéseken. Pulis azt javasolta, hogy az előrelépés szomorú mérkőzésen állhat Stoke-ban.

“Ez olyasmi, amit időről időre fel lehet mérni, meglátjuk, mi történik, ahogy kibontakozik” – mondta a menedzser a győzelem után . “Ez az átadás ablak nemcsak Saido, hanem mindenki számára felháborító. “Jól képzett, el tudod képzelni, hogy fiatal férfi, és sok a dolog, és a szemed nem lehet a labdán. Teljesen összpontosítania kell a teljesítményre. “Azt is elmondta, hogy a Tottenham csak egyike azon 15 klubnak, akik” dolgokat mondanak és csinálnak “.A Tottenham azonban Berahino legjelentősebb támadója, és más ajánlatot fognak kapni. Úgy vélik, hogy a játékos csatlakozni szeretne hozzájuk és West Bromwich kijelentéseit csak annyit jelentette, mint egy tárgyalási trükk. Gyakorlatilag minden játékosnak van ára és 25 millió fontos ajánlata van a Berahino számára, ami valószínűleg komoly gondolatnak örvend a béke miatt. Mauricio Pochettino, a Spurs menedzsere szintén kíváncsi egy hozzáértő védekező középpályást és Asier Illarramendi-t a Real Madrid egy olyan lehetőség, hogy ő mérlegelte.A 25 éves a Real Sociedadból Madridba érkezett 2013-ban 23 millió fontra, de küzdött a Bernabéu-ban. Real új vezetője, Rafael Benítez készen áll arra, hogy eladja neki Mateo Kovacic az Internazionale-tól 30 millió fontra, és felügyelte a Casemiro-t Porto-ból kölcsön után.

A Sociedad azonban Illarramendi aláírásának kedvencei, és Spanyolországban arról számoltak be, hogy a klub megállapodást ért el elvet a Real a díj felett.A Tottenham is érdekli a Southampton Victor Wanyama, de a déli parti klub azt mondja, hogy nem eladó.

A Tottenham szélső Erik Lamela, aki szomorúan elkezdett szezonozni, a Internazionale . “Az Interrel tárgyalunk, ezért beszélünk róla” – mondta Lamela apja, José. “Szeretnénk visszatérni Olaszországba.”

Az Inter javaslata egy kezdeti kölcsön, amelyet állandó átutalás követ; a nyár elején fizetni fogják a díjat részletekben. Most nincs pénzük. Tottenham azonban nem akarja, hogy túl sok veszteséget okozzon a 30 millió font rekord aláírásában. West Brom elutasítja Saido Berahino átigazolási kérését a Spurs érdeklődésével kapcsolatban. Bővebben

read more: www.sk-bonus.com , www.bet-pt.com