Zreálák le akarja bontani a szencet és motiválni Trencsét

Bratislava. SK Slovan Bratislava labdarúgó Adam Zreľák dicséri két tábor Törökországban, amely „Belasí” januárban és februárban fejeződik be a téli felkészülés a tavaszi része a szezon 2015/2016.

„Mindketten nagyon intenzív és kihívást jelent. Eleinte főként a feltétellel készségét, sokunk futottak és erősíteni. A második edzőtábor már helyezte a hangsúlyt, játék helyzetek és a képzés. Volt néhány érdekes előkészítő mérkőzések különböző ellenfelek. tizennégy nappal, de tényleg szép és már nehéz volt fizikailag, hanem mentálisan is. de úgy vélem, hogy ez jobb zocelilo „, mondta tanuló MFK Ružomberok. Elégedettség a készítmény

kommentálta az ország marad a „félhold” egy interjúban a klub honlapján 21 éves Zrelák (b. 5.1994. május), és így folytatta: „Minden felé készen áll a tavaszi része a liga és a többi nem számít. A csapat most már sok változás, miközben a klub akar szisztematikusan felépíteni egy csapatot egy elképzelés a jövőre nézve. Ezen felül, mielőtt minden előkészítő párbaj Törökországban volt láb jól edzés, és így mindannyian fáradtunk. ”

Az utolsó birkózó átvilágítás megkezdése előtt a tavaszi részében a legnagyobb szlovák verseny lesz a jelenlegi második csapat esik Slovan Bratislava elleni mérkőzés második osztály ŠK Senec, amely kerül sor szombat, február 20 15.30. „Belasí” akar a jó hangulat, mielőtt fortunaligovým szikla remekmű AS Trencin – kerül majd sor elején a tavasz szombat 27.Február 15.45-kor az asztal trnciánus vezetője előtt. A Sihoti-i Párbaj sok betekintést nyerhet a Mester címére.

„Senec mi erőműve. Mi győztes motiválását előtt Trencin és kap, hogy befejezze dolgoznak ki gaming modell, hogy nem megy. Edző Nikodimos Papavasiliou pontosan tudja, mit kell javítani, és hogy mi lesz az elején a bajnokságban munkát. Sok idő nem őket. mindannyian tudják, hogy a csúcs a tavaszi várt minket az elején „, mondta fény láb sokoldalú.

A Stari Ľubovna bennszülöttje Lipany fiataljaiban tevékenykedett. Team „belasých” érkezett közepén január 2015 a versenyképes Ruzomberok, szerződést írt alá 2,5 évig egy lehetőség, további tizenkét hónapot.